Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kognitiivinen lyhytterapia

Tarjoan kognitiivisesti suuntautuvaa, sekä mindfulness-pohjaista kognitiivista terapiaa.


Kognitiivinen suuntaus lyhytterapiassa tarkoittaa sitä, että meillä on keskustelun lisäksi käytettävissämme useita mielen ja läsnäolon taitoihin tähtääviä harjoituksia ja menetelmiä. Tavoitteena on positiivisten muutosten lempeä aikaansaaminen ja suuntaaminen kohti mielekästä ja hyvää elämää.


Voisin olla sinulle sopiva lyhytterapeutti, mikäli esimerkiksi jotkin seuraavista lauseista kuulostavat sinulle ominaisilta:

  • tavallaan elämässäni kaikki on ihan ok, mutta jotakin tuntuu puuttuvan
  • huomaan toimivani toisin kuin haluaisin
  • käyn elämässäni muutosprosessia läpi
  • en tiedä mihin suuntaan olen menossa
  • tuntuu, että pitäisi saada jutella tästä jonkun kanssa
  • olen hukannut itseni pitäessäni huolta toisista

 

Aivan erityisen lähellä sydäntäni ovat uupuneet ja taakkojen alle taipuneet. Elämä ja yhteiskunta ympärillämme painostavat jatkamaan ja jaksamaan, suorittamaan enemmän kuin mihin voimia oikeasti riittää. Lyhytterapiassa voimme yhdessä arvioida kuormituksen määrää ja pohtia, mistä olisi mahdollista hellittää niin että se tukee jaksamistasi.

 

Voit myös kertoa omin sanoin millaisessa tilanteessa nyt olet ja kysyä, olisiko tilanteesi lyhytterapiaan sopiva. Terapian kestosta keskustelemme sitten kun tavataan.


Kognitiivinen lyhytterapia toimii keskustelevana tukena ja tarjoaa turvallisia menetelmiä oman mielesi kanssa työskentelyyn. Olen myös mindfulness-ohjaaja CMIF® ja terapiassani painottuu tietoisuustaitojen vahvistaminen ja itsemyötätunto. En kuitenkaan ole terveydenhuollon ammattilainen, eikä minulla ole pätevyyttä hoitaa sairauksia.


Mikäli kiinnostut tästä mahdollisuudesta, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää. Tehdään arvio sopivuudesta toisillemme ennen kuin lyömme lukkoon lyhytterapian aloituksen.


Lyhytterapia maksaa 60 € / kerta ja se laskutetaan sinulle sopivaan tahtiin, tai voit maksaa myös kortilla käynnin yhteydessä.


Terapiatapaamiset studiollani Sirkkalankatu 10:ssä, sisäänkäynti katutasossa. Studion ympärillä on ilmaisia kadunvarsipaikkoja autolle (huom! osa kiekkopaikkoja!).

 

LyhytterapiaLyhytterapia