Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

dōTerra eteeriset öljyt

Astu kanssani eteeristen öljyjen ihastuttavaan maailmaan.

Hyödynnän itse eteerisiä öljyjä päivittäin tukemaan hyvinvointiani, mielialaani, kehoani ja kohottamaan yleistä tunnelmaa. Käytän dōTERRAn puhtaita ja testattuja eteerisiä öljyjä ja toimin myös dōTERRAn hyvinvointiedustajana.

Kiinnostukseni eteerisiä öljyjä kohtaan on alkanut jo 90-luvulla, jolloin sain ensimmäisen kosketukseni öljyihin. Olen siitä lähtien opiskellut aihetta ja ennen kaikkea, hyödyntänyt öljyjä monipuolisesti myös omassa arjessani. Käytän itse dōTERRAn öljyjä, sillä öljyt ovat laadukkaita, puhtaita sekä tuotettu eettisiä ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Olen apunasi, kun haluat tietää lisää eteerisistä öljyistä tai jos haluat järjestää hyvinvointikutsut ystävillesi. Tilatessasi öljyjä kauttani, autan sinua hyödyntämään niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Pääset myös osaksi kanaviani, joista saat lisätietoa ja vinkkejä eteerisistä öljyistä.

dōTERRA-öljyjen tilaaminen on turvallista ja huoletonta. Kanta-asiakkuus antaa sinulle mahdollisuuden moniin tarjouksiin ja alennuksiin. Kanta-asiakkaakseni liittyminen ja asiakastilin avaaminen eivät velvoita sinua millään tavalla. Voit vuoden kuluttua päättää itse, haluatko jatkaa kanta-asiakkuuttasi ja siten alennusoikeuttasi.

Tilaa dōTerran tuotteita kauttani

Saat tehtyä eteeristen öljyjen tilauksen suoraan dōTERRAn verkkokaupasta ja tuotteet toimitetaan kotiovellesi. Voit lukea tilausohjeet täältä. Ohjeet auttavat sinut läpi tilausvaiheiden, mutta jos jotain hankaluuksia ilmaantuu, autan mielelläni – löydät yhteystietoni täältä!

Esimerkkejä suosituimmista aloituspakkauksista