Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sointukylpy

Tule kokemaan sointukylpy ja palaudu sydämesi aalloille.

 Sointukylpy on rentouttava ja hoitava, kokonaisvaltainen kokemus. Sointukylvyssä äänten värähtelyt johdattavat sinut rentoutuneeseen, meditatiiviseen tilaan harmonisilla äänillä. Voit tuntea, miten ääni resonoi kehossasi, lempeästi hellien sinua.

Soitan sointukylvyssä erilaisia, luonnollisia ja perinteisiä soittimia, sekä käytän myös omaa ääntäni laulaen intuitiivista laulua. Saat nauttia sointukylvystä rentoutuen lattialla lämpimästi viltin alla tai halutessaan mukavasti istuma-asennossa.

Miten soitukylpy vaikuttaa?

Normaalissa, aktiivisessa valvetilassa aivomme toimivat beta-taajuudella. Meditatiivinen, rauhallinen flow-tila on alfa-taajuus ja sointukylvyssä useimmat vaipuvat alfa-taajuuksille. Jotkut laskeutuvat sointukylvyn aikana jopa theta-taajuudelle, jos on jo lähes unen tila.

Sointukylpyyn osallistuaksesi sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää, eikä osata mitään. Riittää kun tulet paikalle juuri sellaisena kuin olet. Anna minun johdattaa sinut kohti rentoutumista ja sieltä jälleen takaisin hereille, kenties jopa virkeämpänä kuin tullessasi.

Tule rentoutumaan

Järjestän säännöllisesti sointukylpyjä Kaarinassa, Ahkiokatu 2:ssa, joihin olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan. Katso tulevat tapahtumat täältä ja ilmoittaudu mukaan rentoutumaan!

 

Voit tilata minut soittamaan myös tilaussointukylvyn omaan tapahtumaasi. Lue lisää tilausryhmistä täältä!