Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Intuitiivinen tarot-tulkinta

Haluatko saada uutta näkökulmaa, johdatusta tai tukea elämääsi? Anna tarot-tulkinnan johdattaa sinut vastausten äärelle.

Tarot-tulkintani on turvallinen, positiivisuuteen keskittyvä ja silti samalla rohkean rehellinen. Voimme katsoa tarot-korttien avulla esimerkiksi tämän hetken tilannettasi uudesta näkökulmasta, saada intuitiivisia viestejä, uusia merkityksiä tai vaikkapa johdatusta valintatilanteessa.

Luen ja tulkitsen tarot-kortteja intuitiivisesti sinuun, tilanteeseesi, kysymykseesi ja energiaasi keskittyen. Välitän sinulle ne viestit, jotka kauttani annetaan. Kortit ovat aina puolellasi.

Tarot-tulkinta lähitapaamisena Turussa

Voit varata henkilökohtaisen, kahdenkeskisen tapaamisen kanssani Turun studiossani. Tapaamisen kesto on 45 minuuttia ja koko se aika on varattu vain sinulle ja korttien nostamiselle. Hinta 49 €. Varaa aika tarot-tulkintaan: vello.fi/intunewellness.

Kirjallinen tarot-tulkinta (toimitetaan sähköpostitse)

Saat tarot-tulkintasi sähköpostitse viikon sisällä tilauksestasi. Tulkinnan jokainen sana on kirjoitettu henkilökohtaisesti juuri sinulle, tukemaan sinua matkallasi.

Valittavanasi on kolme eri tulkintapakettia:

  • Tarot-tulkinta mini, joka sisältää kolmen kortin kirjallisen tulkinnan, sekä kuvan korteista omaan, vapaaseen käyttöösi.
  • Tarot-tulkinta medi, joka sisältää neljän kortin kirjallisen tulkinnan, sekä kuvan korteista omaan, vapaaseen käyttöösi.
  • Tarot-tulkinta maxi on kuuden kortin laajempi katselmus sisältäen kuvan korteista omaan, vapaaseen käyttöösi.

Voit tilata tulkinnan verkkokaupastani, jonka löydät täältä. Tulkintojen hinnat ovat 32-54 €, joten valitse paketti, joka sopii sinulle juuri nyt! Voit tilata tulkinnan myös lahjaksi ystävällesi. Tutustu tulkintoihini ja anna tulkinnan johdattaa sinut takaisin sydämesi aallolle.