Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hyvinvointiratkaisut yrityksille

Viiden viikon mindfulness- ja myötätuntokurssi yrityksesi työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi

Kurssikokonaisuus koostuu kuudesta lähitapaamisesta työpaikan määrittelemissä tiloissa (esim. neuvottelutila, liikuntatila) kerran viikossa tunnin ajan. Suositeltu ryhmän koko on 4-12 henkilöä. Jos haluatte järjestää isommalle porukalle, suosittelemme useamman kurssin hankintaa, jotta yhden ryhmän koko pysyy mukavana ja turvallisena.

Soita p. 050 567 6105, tai laita tarjouskysely sähköpostitse petra@intunewellness.fi, tai täytä lomake, niin olemme teihin pian yhteydessä.

Mindfulness-harjoittelun edut

Mindfulness-, eli tietoisuusharjoittelun avulla saadaan lukuisia. positiivisia vaikutuksia, kun harjoittelu on säännöllistä ja siihen sitoudutaan. Tutkimustiedon pohjalta voidaan sanoa, että harjoituksella voidaan saavuttaa mm. seuraavia muutoksia:

  • tarkkaavuuden ja tunnesäätelyn positiiviset muutokset
  • voi vähentää ahdistuksen ja masennuksen tuntemista
  • kehon tulehdustilan ja verenpaineen aleneminen, vain joitakin mainitakseni

Nykyajan työelämä on kovin toisenlaista kuin ennen. Meillä on yhä vähemmän suorittavaa ja rutiininomaista työtä, kun algoritmi ja automatiikka hoitavat niitä. Työn merkityksellisyyden kokemus ja tiimeissä tehtävä ryhmä- ja asiantuntijatyö lisääntyvät.

Tällöin tiimien keskinäinen vuorovaikutus ja dynamiikka korostuvat, tunne- ja myötäelämisen taidot ovat tärkeitä ja tulevat yhä tärkeimmiksi.

Näitä kaikkia taitoja voidaan harjoittaa!