Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Petra

Hei, olen Petra Poutanen, kolmen lapsen äiti, taloushallinnon ammattilainen, mindfulness-ohjaaja CMIF®, sekä äänimaljahoitaja. Ihanaa, että olet päätynyt sivuilleni.

Haluan antaa sinulle työni kautta rauhan, lempeyden ja harmonian kokemuksia. Lepoa, rentoutumista ja pysähtymishetkiä oman itsesi äärelle.

Tarjoan palveluita, joita olen aikoinani kaivannut elämääni niin kovasti. Meistä jokainen kohtaa elämänsä aikana haasteita, enkä minä ole poikkeus. Oma polkuni on sisältänyt uupumista, itseni etsimistä, vanhemmuuden haasteita, sekä elämän suuria ja pieniä kriisejä. Näistä jokainen on jättänyt minuun jälkensä ja muovannut minusta ihmisen, joka nyt olen.

Olen saanut elämääni valtavasti tukea meditaatiosta, tietoisuusharjoituksista, eteerisistä öljyistä, sekä kohtaamisista muiden sydämellisten ihmisten kanssa. Siksi haluan tarjota näitä kaikkia nyt myös sinulle.

Palveluni sisältävät sointukylpyjä Kaarinassa, tapahtumia tilausryhmille, koulutuksia, sekä tarot-tulkintoja. Toimin myös doTerra-hyvinvointiedustajana eteeristen öljyjen parissa ja autan sinua mielelläni öljyjen ihmeelliseen maailmaan.

Yritykseni nimi on inTune Wellness. Englannin kielen ”in tune” tarkoittaa virettä ja harmoniaa, omalla taajuudellaan olemista. Mikä olisikaan tärkeämpää, kuin olla harmoniassa itsensä kanssa.

Voit seurata minua Instagramissa sekä Facebook-sivuillani. Yhteystietoni löydät täältä.

Teen työtäni koko sydämelläni ja olen kiitollinen, että olet matkassani.