Petra

Hei, olen Petra Poutanen!

Kolmen lapsen äiti, taloushallinnon ammattilainen ja mindfulness-ohjaaja CMIF®. Opiskelen tällä hetkellä myös kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi ja alan ottaa ensimmäisiä harjoitusasiakkaita vastaan syksyllä 2023. Lue lisää lyhytterapiasta täältä!

inTune Wellness ja minä (yksi ja sama asia 🙂 ) tarjoamme palveluita, joita olisin itse kaivannut aikoinaan ruuhkavuosi-lapsiperhe-työelämä-uupumuksessa. Meistä jokainen kohtaa elämänsä aikana haasteita, niin minäkin. Oma polkuni on sisältänyt uupumista, itseni etsimistä, vanhemmuuden haasteita, sekä elämän suuria ja pieniä kriisejä. Polku on ollut ajoittain raskas, mutta etenkin näin jo pienen matkan päästä näen kyllä polun merkityksen suurena – ohjasihan se minut uudelle uralle hyvinvointialalle.

Käänteentekevää omassa elämässäni oli kolmen vuoden psykoterapia

Se todella muutti suhtautumista ehkä eniten itseeni ja omaan vaativuuteeni ja siihen, mihin yksi ihminen oikeasti inhimillisyyden rajoissa kykenee. Terapiaa seurasi käytännön teot ja valinnat, terapian (teorian) soveltaminen käytännön arkielämään. Liian monien tehtävien ja vastuiden haaliminen, suorittaminen ja kaikessa mukana oleminen kuluttavat, kun meille ihan jo pyytämättäkin lankeaa useita erilaisia rooleja ja vastuita arjessamme. Tietoiset tauot, mindfulness-meditaatio, oman ajan ottaminen, itsestä huolehtiminen ja omien elämänarvojensa säännöllinen tarkastelu auttavat pysymään inhimillisissä jaksamisen rajoissa, lisäävät elämän mielekkyyttä ja tyytyväisyyttä.

Yritykseni nimi on inTune Wellness. Englannin kielen ”in tune” tarkoittaa virettä ja harmoniaa, omalla taajuudellaan olemista. Mikä olisikaan tärkeämpää, kuin olla harmoniassa itsensä kanssa.

Voit seurata minua myös Instagramissa sekä Facebook-sivuillani.

Sillä on väliä, että välität. Välitäthän myös itsestäsi välillä?

Tervetuloa kohtaamisiin kanssani.